Personal Yoga Coach

Personal Yoga Coach

Steeds meer mensen maken gebruik van de diensten van een personal trainer omdat zij het voordeel ervaren van een op maat afgestemd (samen) werken aan hun eigen welzijn en welbevinden op lichamelijk, geestelijk, energetisch en hopelijk ook op ziele-niveau. Meestal blijft dit beperkt tot fitness trainingen met een dieet-advies en begeleiding.

De Personal Yoga Coach richt zich samen met jou op jouw ontspanning en weerstand (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch), kundalinie en prana(levensenergie), Chakra energie en blokkades, versoepeling van je rug en in het geval van Yin-Yoga: versoepeling van je gewrichten en bindweefsel, harmonisering van yin-yang energie, de meridianen.
Personal coaching is bedoeld voor mensen die liefst (
*thuis)op individuele basis Yoga willen beoefenen op een moment dat hen schikt. 


* dit is een optieHet kan zijn dat het accent op ontspanning ligt, ademhaling en zuivering van de energie banen, om zodoende de yin-yang energie in balans te brengen. De focus kan ook liggen op afgestemde houdingen (asanas) om meer (lichaams)bewustzijn en versoepeling te verkrijgen en/of specifieke energie centra te activeren of te kalmeren en/of te verbinden. De sessie zal altijd een combinatie van de diverse componenten zijn. Afhankelijk van jouw gesteldheid kiezen we waar het accent voor jou voorlopig of juist alleen op dat moment komt te liggen. De bedoeling is om meer voeling met je binnenste(Zelf) te verkrijgen en je fysieke, energetische en emotionele-mentale evenwicht te hervinden en meer

"aanwezig-zijn" in je lichaam en het moment ("NU") te zijn.


Bij aanvang bestaat de kans dat je ontdekt dat je vooral ook graag je verhaal wilt vertellen, dat is een fase die we aanvaarden maar die we benaderen als een verhaal/verhalen van je Persona. We leren onthechten en loslaten van dat/die verhaal/verhalen en te ervaren dat je in wezen "groter bent dan je verhaal is". Yoga is tevens een voorbereiding op meditatie en juist in meditatie (echter zonder dat

-expliciet- na te streven)kun je een groter, Oneindig Bewustzijn ervaren en gewaarworden dat je ziel in wezen onbeschadigd en compleet(Heel)is. 


Johanna Sim Driessen heeft veel ervaring met (individuele) Yoga, Mindfulness en filosofie/levensvragen. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismaking en toelichtende informatie over de mogelijkheden.


Persoonlijke Yoga coaching kan een kortdurende begeleiding bieden en bestaat doorgaans uit een bezoek aan jouw adres van vier maal 75 minuten; onderverdeeld in een intake en knelpunt analyse, oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke hoedanigheid, bijstelling en afronding. De kosten hiervan zijn 40,- euro per keer, (geen reiskosten indien je adres afstand kleiner dan 15 km van Maasmechelen is).


Interesse? Je mag vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier, e-mail yoga@yogamaasmechelen.be en/of telefonisch 0472-860969.

 

* afbeelding is afkomstig van het tijdschrift Mantra

Contactformulier