Personal Yoga Coach

Personal Yoga Coach

Steeds meer mensen maken gebruik van de diensten van een personal trainer omdat zij het voordeel ervaren van een op maat afgestemd (samen) werken aan hun eigen welzijn en welbevinden op lichamelijk, geestelijk, energetisch en hopelijk ook op ziele-niveau. Meestal blijft dit beperkt tot fitness trainingen met een dieet-advies en begeleiding. De Personal Yoga Coach richt zich samen met jou op jouw ontspanning en weerstand (fysiek, mentaal en energetisch), (levens-)energie en blokkades, versoepeling van je rug en in het geval van Yin-Yoga: versoepeling van je gewrichten en bindweefsel, harmonisering van yin-yang energie. Personal coaching is bedoeld voor mensen die graag thuis op individuele basis Yoga willen beoefenen op een moment dat hen schikt. Maatwerk is de maatstaf. Het volledige programma wordt op en met jou afgestemd.Het kan zijn dat het accent op ontspanning ligt, ademhaling en zuivering van de energie banen, om zodoende de yin-yang energie in balans te brengen. De focus kan ook liggen op afgestemde houdingen (asanas) om meer lichaamsbewustzijn en versoepeling te verkrijgen. De sessie zal altijd een combinatie van de diverse componenten zijn. Afhankelijk van jouw gesteldheid kiezen we waar het accent voor jou voorlopig of juist alleen op dat moment komt te liggen. De bedoeling is om je fysieke, energetische en emotionele evenwicht te hervinden en meer "aanwezig-zijn" in je lichaam en het moment ("NU") te zijn.


Sindy Driessen heeft veel ervaring met (individuele) Yoga, Mindfulness en filosofie/levensvragen. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismaking en toelichtende informatie over de mogelijkheden.


Persoonlijke Yoga coaching kan een kortdurende begeleiding bieden en bestaat doorgaans uit een bezoek aan jouw adres van vier maal 75 minuten; onderverdeeld in een intake en knelpunt analyse, oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke hoedanigheid, bijstelling en afronding. De kosten hiervan zijn 40,- euro per keer, (geen reiskosten indien je adres afstand kleiner dan 15 km van Maasmechelen is).


Deze optie kan mogelijk voortgezet worden in een regelmatige reeks, de prijs wordt dan aangepast aan het aantal bezoeken die gepland worden. Wanneer je een jaar lang elke maand een sessie reserveert, betaal je 400,- euro in plaats van 480,- euro (mits het bedrag ineens wordt voldaan).Interesse? Dan mag je altijd contact opnemen via het contactformulier, e-mail yoga@yogamaasmechelen.be en/of telefoon 0472-860969.

 

Contactformulier

 
 
 

zie ook www.yogatherapeut-info.be

zie ook http://yoga.startpagina.be